Over Olivijn

Van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! 

Als je een kindje verwacht dan komt er veel op jullie af. Een spannende tijd breekt aan! Bij jouw verloskundige krijg je een aantal medische echo’s, maar hoe leuk is het om daarnaast nog een aantal keer naar jullie kindje te kunnen kijken. Bijvoorbeeld om het geslacht te ontdekken of je kindje in 3D te bekijken.

Echobureau Olivijn is onderdeel van Verloskundigenpraktijk de Parel. De pretecho’s zullen worden uitgevoerd door een verloskundig echoscopist. 

Tarieven

Voor een pretecho heb je geen medische indicatie en daarom wordt deze dan ook niet vergoed door de zorgverzekeraar. Hieronder zie je een overzicht van wat een pretecho kost bij Echobureau Olivijn

 

Geslachtsbepaling 

Tijdsduur: 20 minuten

€35,-

Vanaf 15 weken is vaak het geslacht op de echo te zien. We kunnen dan bekijken of de baby een jongen of een meisje is.

2D echo  

Tijdsduur: 30 minuten

€55,-

Je ziet de baby in zwart-wit beelden. Je kunt de handjes en voetjes zien en de baby zien bewegen. Je kunt vaak het profiel van het gezichtje waarnemen, maar de baby niet in 3D zien. Deze echo kan de hele zwangerschap gemaakt worden, maar het beeld wordt vanaf 34 weken wel wat minder duidelijk omdat de ruimte in de baarmoeder krapper wordt en de baby met zijn hoofd vaak al in het bekken ligt.

3D/4D echo  

Tijdsduur: 40 minuten

€85,-

3D / 4D echo

Een 3D echo is een stilstaand beeld van de baby. Je kunt de contouren van het gezichtje (ogen, neusje, lippen), de handjes en soms de voetjes zien. Deze echo is in een kleur die lijkt op de huidskleur van de baby, waardoor het er levensecht uitziet. 
Een 4D echo is hetzelfde als een 3D echo alleen dan met bewegend ‘live’ beeld. Je ziet de baby bewegen en misschien wel duimen, gapen of vruchtwater drinken. Een 3D/4D echo is vaak het mooist tussen de 24 en 32 weken zwangerschap.

 

Cadeaubon

Om iemand te verrassen met een pretecho als cadeau, kan je hier een cadeaubon naar keuze bestellen. Je kunt kiezen tussen €10,- en €85,-. De bedragen zijn incusief BTW.

De cadeaubon krijg je dan thuisgestuurd.

Afspraak maken

Ik wil een afspraak maken voor;

Algemene Voorwaarden

5 + 9 =

Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op via

info@echobureauolivijn.nl

Echobureau Olivijn heeft een praktijkruimte in de Messchenstaete aan de Hoekbree 1 D,
9403 GR in Assen