Algemene Voorwaarden Echobureau Olivijn

Pretecho’s (red. geslachtsecho’s, 2D, 3D en 4D echo’s) zijn niet bedoeld om te diagnosticeren. Er zal niet worden gezocht of gekeken naar afwijkingen bij de zwangere en/of de baby. Echobureau Olivijn is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor (achteraf) geconstateerde afwijkingen bij de zwangere en/of de baby. Wanneer er tijdens de echo per toeval afwijkende bevindingen worden geconstateerd door de verloskundig echoscopist, dan zal zij dit benoemen. De zwangere en partner zijn zelf verantwoordelijk voor het melden hiervan bij hun eigen verloskundige of gynaecoloog.

Uw eigen verloskundige en/of gynaecoloog blijft altijd volledig verantwoordelijk voor de gehele zorg tijdens uw zwangerschap. De verloskundig echoscopist die de pretecho maakt kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor medisch handelen of advies. Uitspraken tijdens de pretecho kunnen niet worden gezien als medische beoordeling. 

Er kan nooit volledige garantie worden gegeven bij geslachtsbepalingen. Aan de gegeven beoordeling kunnen geen rechten worden ontleend.

De beeldvorming en kwaliteit van echofoto’s en -video’s zijn afhankelijk van vele factoren (bijvoorbeeld de ligging en de bewegingen van de baby, ligging van de placenta, BMI, zwangerschapsduur, etc). Echobureau Olivijn kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor een mindere kwaliteit of het niet naar wens zijn van bovenstaande foto’s en/of video’s. Mocht de kwaliteit zodanig verminderd zijn, dan kan er overlegd worden of de echo eenmalig herhaald wordt tegen een gereduceerd tarief.